WMF Espresso

WMF Espresso

WMF Espresso: espresso in optima forma

Een traditionele filterdrager vereist ambachtelijk vakmanschap om een optimale espresso te bereiden. Continue instelling van de molens en het 'aandrukken' van de gemalen koffie is een kunst op zich.

De WMF Espresso houdt rekening met alle belangrijke variabelen. Hij maalt en drukt de koffie automatisch aan. Plaats de filterdrager, druk op de knop, verwijder de filterdrager en klaar is Kees.

  • Eenvoudige bediening
  • Ingebouwde koffiemolens

De betrouwbaarheid van deze werkwijze garandeert een constante hoge kwaliteit koffie, waarbij iedereen de WMF espresso kan bedienen. Dit maakt een doelmatiger personeelsplanning mogelijk. Door de ingebouwde koffiemolens neemt de WMF espresso ook veel minder ruimte in op de balie dan bij een traditionele opstelling.

Deze nieuwe generatie koffiemachines voor de horeca beperkt op geen enkele manier de Barista-vaardigheden. Integendeel: de filterhouder kan ook gevuld worden via een aparte koffiemolen. Handmatig opschuimen van de melk blijft altijd een optie. De WMF Espresso overbrugt het verschil tussen 2 werelden: handgemaakt en automatisch.

Download brochure

Prijs en uitvoering

Vaste wateraansluiting en afvoer, 2 groepen, 2 koffiereservoirs a 550 g, heet waterafgifte, Auto- en Basic Steam, verwarming voor kopjes, LED verlichting, 4 filterdragers (2 enkele en 2 dubbele, pootjes (+50 mm), 6,4 KW (400 V), Bestmax XL, filter.

Options

Koffieresidu opvangbak

Extra pootjes

PEEK Auto Steam pijpje

WMF espresso onder panelen

3 verschillende melkopschuim kannetjes

XL Filterdrager

Gekleurde achter en zijpanelen

Formaat (B x H x D)
72,3 x 58 x 54 cm

Aansluitgegevens
6,4 kW / 400 V

Vragen? Bel 020 363 93 22 of mail ons.

LEASE INFO

Wij leasen de door u gekozen machine met bijbehorende accessoires voor flexibele periodes tot 6 jaar, inclusief een full service contract.

Bel 020 363 93 22 voor meer info.

Leasing uitsluitend in combinatie met afname van Cafe del Mar fair trade koffie.

Lease aanvragen

 
Naam is niet ingevuld.
Geen geldig e-mailadres.
Telefoonnummer is verplicht.
Invalid Input
Bericht ongeldig.
Invalid Input